Wie jarig is die trakteer! Win een BBQ rub pakket!

Bron recept:

Wat iets meer dan 2 jaar geleden begon als een stap naar het echte BBQ’en (de aanschaf van een 57″ kettle) is nu uitgegroeid naar niet te voorziene hobby. Een aantal maal in de top drie geëindigd van amateur wedstrijden, binnenkort een recept van mij in een het Barbecue magazine 2018 en natuurlijk niet te vergeten mijn eigen blog! En daar vieren we nu het feestje voor!!!

FOOD by OSFA bestaat in mei 2018 1 jaar. En wie jarig is die trakteert!

In den beginne

In maart 2017 ben ik beginnen bouwen aan FOOD by OSFA, ik heb dit blog ooit opgezet om voor mezelf (en goede vrienden) een naslag werk te hebben van de gerechten die ik maak. Want die gerechten zijn 95% allemaal “bestaande recepten maar omgebouwd naar eigen inzicht”. De overige 5% zijn klassiekers waar je gewoon niet je eigen stempel op drukt maar in zijn waarde laat. Na flink wat sleutelen durfde ik het in mei aan om de blog ook aan de buitenwereld te laten zien en zo gezegd zo gedaan: FOOD by OSFA werd publiek.

Vandaag de dag

Ik had nooit en te nimmer verwacht dat FOOD by OSFA zo’n vlucht zou nemen. Meer dan 80 recepten (als ik de simpele rubs & kruidenmixen mee reken). Een waslijst van recepten die ik nog moet uitwerken (ik blijf maar ongeveer een 10% to-do recepten houden dus er zit nog zoveel aan te komen). Een gigantisch naslag werk van termen uit de bbq wereld (de bbq lexicon) die maar blijft groeien. En een paar fantastische samenwerkingen met o.a. BBQ Bastard, Gusta, van Beekum Specerijen, en vele anderen.

En FOOD by OSFA blijft maar groeien. Door de feedback van de bezoekers blijft de positieve energie komen. Dank daarvoor!

Genoeg gebabbeld: ik zei dat ik een cadeautje ging weg geven

Jawel: ter ere van de verjaardag van FOOD by OSFA (die trouwens ook erg dicht bij mijn persoonlijke verjaardag ligt) heb ik besloten om een cadeau aan jullie, mijn volgers, te geven. Helaas is BBQ’en een dure hobby dus ik was aan het kijken wat dan….

Nou ik heb iets leuks voor jullie gevonden
van Beekum Specerijen stelt een super mooi pakket kruiden beschikbaar welke ik als verjaardagscadeau mag gaan verloten onder jullie.Dit rub pakket bestaat uit:

  • 230 gram Dry Rub All Use
  • 230 gram Dry Rub Rund
  • 230 gram Dry Rub Varken
  • 230 gram Dry Rub Kip

Dit is genoeg om bijna 30 kg aan vlees/gevogelte te voorzien van de heerlijkste smaken! Voor een beginnende bbq’er is dit een set waarmee je in 1 klap klaar bent voor het echte werk en voor de die-hard bbq’ers zijn dit rubs die zo al zeer goed zijn maar je ook nog de ruimte geven om ze verder te tweaken naar je eigen smaak.

Wat moet je doen om dit pakket te winnen?

Om dit prachtige pakket te winnen moet je 3 simpele dingetjes doen:

  1. Like FOOD by OSFA of facebook
  2. Like EN deel dit bericht publiek op facebook
  3. Laat onder het zelfde bericht een leuke / ludieke / orginele reactie achter waarom JIJ dit pakket zou moeten winnen….

Doe dit voor 7 mei. Hierna worden de 5 meest leuke / ludieke / originele reacties geselecteerd door Mevr. OsFa en mij. Op 9 mei wordt uit deze 5 reacties OsFa jr de winnende reactie uit de bolhoed geloot!