Peppered Pineapple

Bron recept: eigen recept

Een BBQ dessert hoeft niet ingewikkeld te zijn om indruk te maken. Soms is wat ananas grillen voldoende mits je een verrassing toevoegt voor je gasten. Dit dessert is mierzoet maar met een spice verassing. Eventueel kan je dit serveren met een bolletje ijs maar dit is optioneel.

Peppered Pineapple

Ingrediënten

Instructies

  1. Verwijder de pitjes van de rode peper
  2. Snij de rode peper in ringen
  3. Doe de vruchtensiroop, suiker en peperringen in een sauspan en zet dit op een middel tot hoog vuur
  4. Laat de saus ongeveer 10 a 15 minuten pruttelen en zeef dit
  5. Laat te bladen aan de ananas en snij in de lengte in 8 stukken / parten
  6. Grill de ananas parten circa 3 a 4 minuten per kant (zodat er een mooie streep op komt)
  7. Maak het bord op met 2 parten ananas, een bergje / takje rode bessen en sprenkel hier wat pittige siroop overheen.