Tapas de Bistec

Bron recept: eigen recept

Stel je hebt nog een stukje goede biefstuk over van de dag ervoor of je wilt eens een leuk tapas-achtige snack op tafel zetten (okay die laatste is een stuk geloofwaardiger) dan is dit het perfecte gerecht. Stukje biefstuk met wat lente-ui, krokante ui en een zoetje en een pitje. Serveer dit met wat stokbrood en een paar prikkers. Het is maar goed dat dit gerecht snel te maken is: het is nog sneller op.

Een goede biefstuk EN de combinatie van Scotch Wisky syrup met Scotch Bonnet sauce (beide van Duffy’s Delicatessen) vormen de basis van dit recept: bezuinig daar niet op 😉

Tapas de Bistec

Ingrediënten

Instructies

  1. Grill de biefstuk medium rare en snij deze in dunne plakjes
  2. Halveer deze plankjes in de lengte voor mooie dunnen reepjes.
  3. Indien je het gerecht koud wilt serveren laat je de reepjes afkoelen.
  4. Leg de biefstukreepjes op een bord en breng op smaak met versgemalen peper en zout.
  5. Verdeel de twee verschillende ui-en er overheen en besprenkel met de twee sausen. Maak het af met de sesamzaadjes